Detta ar livet

Igar anlande vi till Koh Tao. Bussfarden var chill, vi bara sov. Batturen var dock varre. Harda stolar, fullt med folk och svinkallt. AC ar deras karlek var man an ar. 

Sa, igar tog vi in pa forsta basta boende, vilket visade sig vara ett zoo mitt pa den trafikerade gatan. Kande direkt att vi inte ville stanna och gick for att leta nytt till idag. Hittade ett billigare och finare vid piren (nara och bra till baten, haha) som vi bor pa nu. Vi har till och med tv! Har ska vi stanna imorgon ocksa. Har dock inte hunnit leta upp bra barer och sa vidare eftersom vi bara chillade igar. Gick en laaang runda pa on idag och hittade vagen till tva strander men annu inga bra bargator. Sa istallet ska vi ata och dricka ol bredvid vart rum pa en mysig restaurang, skriva vykort (hehe) och i vara resedagbocker.

Imorgon ska vi ut och snorkla, se hajar och lite sant. Om vi har tur. Sen drar vi till Koh Phangan i overmorgon och moter upp Drake och Lantis for lite fullmoon party! Kommer bli awesome.

Maste ga nu for tiden gar ut. Matilda ar duktig och tvattar vara bikinisar, resten har vi gatt med till tvattning. Maste se hur det gar for henne, sen tror jag vi ska powernapa och duscha sa vi inte kommer ut for sent som igar (da vi vaknade 20.00 efter var powernap). Livet ar sa bra! Vi hors snart.
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback