Antligen i Australien

Vi anlande i Melbourne igar 00.10 australiensk tid. Vi hamtade vara vaskor, kopte en skybusbiljett och akte in mot stan runt 01.00 for att hitta ett hostel att sova pa. Mission impossible nar Eminem ar i stan. Tva timmar, tio hostel och en taxi senare hamnade vi pa ett dyrt stalle, i olika rum. Men eftersom det var var forsta natt i Australien, pa ett dorm som var morkt som natten, sa bestamde vi for att dela sang. Det blev inte mycket somn, eftersom vi var tvugna att checka ut klockan 10. 

Imorse bestamde vi oss for att leta vidare. Vi gick tillbaka till Discovery Hotel och fick till var lycka hora att dom hade fatt avbokningar. Sa nu bor vi pa varldens mysigaste hostel, i samma rum. Har ar det helt okej prisvard mat, och vi forsoker att halla en budget pa 60 dollar om dagen, som hittills verkar ga bra. Vi har till och med klamt in vars ett par sandaler i dagens budget! 

Har inte hunnit utforska stan sa mycket, da det ar latt att fastna i affarer har. Men en park, ett museum och lite roliga sevardheter ska vi hinna med innan vi aker vidare ner mot Sorrento och borjar jobba. Nu ska vi ner till kallaren och ta en gratis ol och lyssna pa liveband. Livet ar ganska bra!
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback