Strander overallt

I forrgar kom vi fram till Krabi, Ao Nang. Gjorde sjalvklart det man inte ska gora, bokade guest house pa baten via en snubbe som rekommenderade. Allting har gatt bra, men vad han sa var "nara stranden" ar i sjalva verket ute i djungeln, 15 minuter fran stranden med en taximoppe. Vi har gratis skjuts in till stan pa dagen, men kanner att vi bor lite for langt ut fran civilisationen. Dessutom bor vi i en bungalow som spokar. Vi vaknar pa natterna av att det hors som att ett par fliflops gar omkring utanfor, men nar vi glor ut ar dar ingen. Inatt lag bada invirade i tacket och hoppades pa att fa overleva natten.

Igar besokte vi Poda Ssland, som hade nast intill vit strand, och turkost vatten. Tyvarr var det lite for mycket turister for att man skulle kunna njuta ordentligt. Pa kvallen akte vi, i ett fasligt regnvader, till en lokal marknad pa Krabi, dar vi gick los pa alldeles for billiga klader. 

Idag var vi pa Railay Beach och stekte, innan vi akte hem, tillbaka in till staden, och nu sitter vi har. Tankte utforska barerna ikvall och klamma ner en ol eller tva!
 
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback