Ubud

Idag har varit en riktig mysdag. Vid halv tio åt vi frukost, som ingår - fruktsallad, kaffe och omelett. Det var inte ett moln på himlen så vi låg vid poolen och läste tills det blev dags för lunch. Ubud är ganska dyrt, och restaurangerna tar alltid minst 10% tax, så vi försökte hitta ett billigt och mysigt ställe men gav upp hoppet och gick in på första bästa billiga, som visade sig vara en flopp. Hädanefter håller vi oss till vårt favoritställe, Sagitarius, som inte har någonting på menyn för över 30 kronor. 

Självklart sprätte det i våra shoppingfingrar, så vi promenerade till marknaden där det flödade av smycken, kläder och souvenirer. Jag köpte ett par harembrallor och en topp för 120 000 och en väska för 60 000. Den sista shopping får vänta tills vi kommer till Kuta, för där ska det vara mycket billigare. 

Imorgon kommer Dani, en jobbkompis från Conti, och gör oss sällskap i en vecka. Det ska bli så roligt, speciellt eftersom hon aldrig varit utomlands förut. Håll tummarna för fint väder!
Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

Trackback